Stanje na cestama

Promet. Samo oprezno

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.
AutoMoto / Stanje na cestama | 11. 07. 2021. u 08:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojačana je frekvencija putničkih vozila i autobusa koji se iz pravca Sarajeva, Tuzle i Zvornika kreću prema Potočarima. Mole se svi vozači da budu maksimalno oprezni i da drže odstojanje između vozila.

U tijeku su radovi tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20 do 05 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila. Radovi u tunelu Ivan (Tarčin-Konjic) privremeno su obustavljeni i nastavljaju se sutra (12.7).

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autoputu A-1, zbog čega se prometuje usporeno, jednom trakom.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 6 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Srebrenik-Orašje, Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo.

Na graničnim prijelazima Izačić i Deleuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su, za sada, kraća, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close