Budite oprezni

Pojačana frekvencija vozila na svim važnijim cestovnim pravcima

''Na put krećite odmorni, a tijekom dužih putovanja pravite češće pauze'' - istaknuto je.
AutoMoto / Stanje na cestama | 06. 07. 2021. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojačana je frekvencija vozila na svim važnijim cestovnim pravcima, pa iz BIHAMK-a vozače mole da budu maksimalno oprezni, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja.

''Na put krećite odmorni, a tijekom dužih putovanja pravite češće pauze'' - istaknuto je.

U tijeku su radovi na sanaciji tunela ''Ivan'', na magistralnoj cesti Tarčin-Konjic, zbog čega se u vremenu od 17 do 4 sata prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na magistralnoj cesti Konjic-Jablanica (kroz tunel Crnaja) tijekom dana u funkciji su obje trake. Od 20 sati do 5 sati vozila prometuju naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 6 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestovnim pravcima: Srebrenik-Orašje, Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo.

Na graničnim prijelazima promet vozila je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close