Stanje na cestama

Oprezno na cestama

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.
AutoMoto / Stanje na cestama | 29. 11. 2020. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oprezno treba voziti po mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, priopćeno je Informativnog centra AMSBIH - Mostar.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog izvođenja radova na dionici M-16.2 Prozor - Jablanica u tunelu Jasen, osobna vozila prometuju obilaznicom u blizini, dok se vozila preko 7.5 t (osim autobusnog prometa) preusmjeravaju na alternativne pravce Mostar - Široki Brijeg - Posušje - Tomislavgrad - Kupres - Bugojno i Mostar - Sarajevo - Busovača – Novi Travnik - Bugojno.

Na dionici Nemila - tunel Vranduk zbog izvođenja radova na izgradnji autoceste, promet će biti obustavljen u vremenu od 00:30 do 05:00 sati. Za vrijeme obustave, osobna vozila koriste lokalnu obilaznicu, dok vozila preko 7.5 t (sa izuzetkom autobusa) koriste alternativne pravce Doboj - Šićki Brod - Sarajevo i Žepče - Zavidovići - Olovo - Sarajevo.

Zbog izvođenja radova u tunelu Dragoraj na dionici M-6 Ključ - Mrkonjić Grad, od ponedjeljka od 08:00 sati do petka do 16:00 sati promet će biti obustavljen i preusmjeren na obilaznicu u blizini tunela.

Upozoravamo vozače na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje - Jablanica.

Zbog izvođenja radova na izgradnji međunarodnog mosta na rijeci Savi, na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala, promet se odvija usporeno uz privremeno postavljenu svjetlosnu signalizaciju.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji) i Pelagićevo - Gradačac (Turić Prosjek).

Zbog radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close