Stanje na cestama

Oprez u vožnji: Sklisko i odroni

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozače moli za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 05. 04. 2021. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po suhim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama uz riječne tokove i u kotlinama. Dionicama  cesta  koje  prolaze  usjecima  upozoravaju se vozače  na  moguće  odrone kamenja  i zemlje na kolnik.

Na  dionicama  cesta  gdje  su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozače moli za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic – Jablanica,  promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično, dok se u vremenu od  23 do 4 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja.

Upozoravaju se vozači na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17,5 Blidinje –Jablanica.

Zbog izvođenja radova na dionici M-16.2 Prozor – Jablanica u tunelu Jasen, osobna vozila prometuju obilaznicom u blizini, dok se vozila preko 7.5 t (osim autobusnog prometa) preusmjeravaju na alternativne pravce Mostar – Široki Brijeg – Posušje – Tomislavgrad – Kupres – Bugojno i Mostar – Sarajevo – Busovača – Novi Travnik – Bugojno.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

M-6.1Široki Brijeg – Mostar.

M-17 Buna – Tasovčići.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.Ulaz u Hrvatsku iz BiH moguć je samo uz obvezni PCR test ne stariji od 48 sati.  

Kopirati
Drag cursor here to close