BIHAMK

Od večeras od 23 do 4.30 sati obustava prometa u tunelu Crnaja

U većem dijelu BiH prometuje se po suhom ili vlažnom kolniku.
AutoMoto / Stanje na cestama | 15. 02. 2021. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se prometuje naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. Od večeras kreće obustava prometa u vremenu od 23.00 sata do 04.30 sati, uz povremena kraća propuštanja (ukoliko se formira duža kolona vozila), priopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Promet je zbog radova i dalje obustavljen u tunelu Jasen (Prozor-Jablanica). Putnička i manja teretna vozila prometuju obilaznicom oko tunela, dok se vozila preko 7,5 tona (sa izuzetkom autobusa) usmjeravaju na alternativne pravce: Mostar-Široki Brijeg-Posušje-Tomislavgrad-Kupres-Bugojno i Mostar-Sarajevo-Busovača-Novi Travnik-Bugojno.

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice izvode se na magistralnojj cesti Klašnice-Laktaši zbog čega se promet putničkih vozila i autobusa preusmjerava obilaznicom kroz Laktaše, dok se teretni promet preusmjerava na auto

Usporeno, zbog radova, prometuje se i na putnim pravcima: Živinice-Banovići, Drvar-Bosansko Grahovo, Rogatica-Ustiprača i Gromiljak-Blažuj.

U većem dijelu BiH prometuje se po suhom ili vlažnom kolniku. Vozačima se preporučuje da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close