Servisne informacije

Od večeras noćne obustave prometa u tunelu Crnaja

Tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima.
AutoMoto / Stanje na cestama | 04. 12. 2021. u 17:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od večeras, u noćnim satima (23.30 do 04.30 sati) obustavlja se promet u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica. Tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Na magistralnoj cesti Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), prometse obustavlja od 22.00 do 06.00 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog radova u tunelu Skela, na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf tokom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22.00-06.00 sati) promet obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug tvornice Metaling).

Od ostalih cesta s aktualnim radovima izdvajaju se ceste: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (dionica od Komadinovog vrela do mosta Begića i Begovića), Blažuj-Gromiljak (Radanovići), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Na graničnim prijelazima ne čeka se duže od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close