Promet obilaznim cestama

Obavijest za vozače: Ne koristite rotor na M-17 kod Čapljine

Zbog izvođenja završnih slojeva tampona i asfalta u samom rotoru dolazit će do povremenih ograničenja u prometovanju za pojedine smjerove,
AutoMoto / Stanje na cestama | 07. 05. 2019. u 11:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završni radovi na rotoru na magistralnoj cesti M-17 u Tasovčićima kod Čapljine bliže se kraju.

Završni radovi nose određena ograničenja u prometovanju novim rotorom pa su stoga investitori uputili apel vozačima za maksimalnu strpljivost u prometu i poštivanje prometnih pravila u nadolazećem razdoblju.

U priopćenju je istaknuto kako je održan sastanak predstavnka MUP-a - Policijske postaje Čapljina i izvođača radova - tvrtke HP Investing, na kojemu je dogovorena suradnja po pitanju regulacije prometa.

''Kako bi zastoji u prometu bili što manji, mole se se vozači da u nadolazećem razdoblju što manje koriste cestovne smjerove koji idu kroz sam rotor. Preporučujemo korištenje obilaznih cesta kroz naselje Nerezi'', ističe se u dopisu.

Zbog izvođenja završnih slojeva tampona i asfalta u samom rotoru dolazit će do povremenih ograničenja u prometovanju za pojedine smjerove, stoga se vozači mole za maksimalnu strpljivost i poštivanje prometnih pravila.

Prilikom izvođenja završnih radova i prometnih ograničenja, na privozima rotoru bit će postavljena prometna signalizacija o trenutnoj regulaciji prometa, pa se mole vozači da što više koriste obilazne lokalne ceste koji su naznačeni na preglednoj karti.

Foto: PR / Pregledna karta

''Sve je urađeno u dogovoru sa predstavnicima MUP-a, Policijske postaje Čapljina, koji će biti na raspolaganju izvođaču radova i ispomoći, te ujedno kontrolirati poštivanje nove prometne signalizacije do samog završetka radova'', dodaju izvođači radova.

Na kraju se napominje kako se izvođač obvezao da će alternativne smjerove, pomoćne lokalne ceste, popraviti i poravnati kako bi se promet nesmetano odvijao. Radi se o cesti pored Veletržnice u Tasovčićima i cesti od saniranog mosta Klepci prema naselju Nerezi.

Kopirati
Drag cursor here to close