Radovi

Novi režim prometa u tunelu Crnaja

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.
AutoMoto / Stanje na cestama | 13. 09. 2021. u 14:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog intenziviranja radova, danas je na snagu stupio novi režim prometovanja u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica.

Tijekom dana kroz tunel se prometuje naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima, dok je u noćnim satima (23.00-04.30 sati) promet u tunelu obustavljen.

Radovi se izvode i u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22.00 do 6.00 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Povodom održavanja penjačkog festivala, “Drill and Chill Festival”, na lokaciji kanjona “Tijesno” (u blizini rafting slalom staze), do 18. 9. svakodnevno od 11.00 do 11.45 sati obustavlja se promet na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Na graničnim prelazima povremeno dolazi do pojačanog prometa vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close