Stanje na cestama

Nema dužeg zadržavanja na granicama

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa iz BHMIK-a vozače mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 13. 07. 2019. u 08:42 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa iz BHMIK-a vozače mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica - Nemila, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova na dionici M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog održavanja brdske auto-trke na M-19 Vlasenica - Han Pijesak danas od 12 do 15 sati doći će do obustave prometa.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka - Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

- M-1.8 Srebrenik - Orašje (tunel Ormanica),

- M-2 prolaz kroz Neum,

- M-5 prolaz kroz Vitez, Busovača - Kiseljak,

- M-17 Tarčin - Konjic (Bradina), Bradina - Podorašac,

- M-18 Semizovac - Vogošća, Jošanica - Stup (Rajlovac), Kladanj - Podpaklenik,

- M-19.2 Kladanj - Vlasenica.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-5 Sarajevo - Pale (Hrastova Glava) i M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah - Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje - Sivša - Tešanjka - Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje - Kalošević - Jelah.

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Gradiška i Brod, dok je na graničnom prijelazu Doljani pojačan izlazak osobnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja.

Kopirati
Drag cursor here to close