Prijevoj Borova glava

Na cesti Livno - Šujica učestali izlasci divljih konja na kolnik

Vozači koji se kreću preko planinskog prijevoja Borova Glava (M-15 Šuica-Livno), upozoravaju se na učestale izlaske divljih konja na kolnik
AutoMoto / Stanje na cestama | 18. 11. 2017. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na cestama u Bosni i Hercegovini u subotu ujutro se prometuje po pretežno mokrom kolniku, izuzev dionica u južnim krajevima gdje je kolnik suh.

Zbog niskih temperatura upozorava se na moguću poledicu, posebno u planinskim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima.

Na cestama koji prolaze kroz usjeke i preko planinskih prijevoja, učestali su odroni zemlje ili kamenja. Savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođenu uvjetima na cesti.

Vozači koji se kreću preko planinskog prijevoja Borova glava (M-15 Šujica-Livno), upozoravaju se na učestale izlaske divljih konja na kolnik, posebno u jutarnjim i večernjim satima.

Na magistralnoj cesti M-5 Sarajevo-Pale (dionici Ljubogošta-Pale) još traje sanacija tunela Kalovita Brda, zbog čega je promet obustavljen i preusmjeren na obilaznicu u neposrednoj blizini.

Radovi na izgradnji pješačkog prolaza izvode se na magistralnoj cesti M-17 u Konjicu, zbog čega tijekom dana dolazi do usporenog odvijanja prometa.

Sporije se prometuje i na ostalim dionicama gdje su u tijeku radovi, a izdvajaju se magistralne ceste M-14.1 Odžak-Vukosavlje i M-17 u mjestu Drivuša, kao i regionalne ceste R-469 Živinice-Međaš i R-461a Srebrenik-Donja Orahovica.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close