Privremena regulacija

Međugorje: Zbog radova na snazi nova prometna regulacija

U Međugorju uvedena privremena regulacija prometa
AutoMoto / Stanje na cestama | 21. 11. 2017. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Foto: Na snazi je privremena regulacija prometa / Čitluk.ba

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, a na zahtjev izvođača radova po ugovoru „Rekonstrukcija raskrižja na križanju pravaca Tromeđa – krak za Čitluk – crkva – obilaznica u kružni tok, u zoni izvođenja radova uspostavljena je privremena regulacija prometa.

Kako bi se započeti radovi na uklanjanju postojećeg mosta mogli izvoditi nesmetana, a u isto vrijeme i odvijati promet, uspostavljana je privremena regulacija prometa i postavljena odgovarajuća prometna signalizacija. Sukladno shemi privremene regulacije prometa za sav promet je zatvoren izlaz za Međugorje na kružnom toku u Potpolju, dok su vozila koja voze iz pravca crkve i Bijakovića prema Čitluku usmjerena preko nove ceste, navedeno je na stranici Općine Čitluk.

Dakle, za sve vozače koji iz Međugorja žele doći do Čitluk na snazi je zabrana prometovanja preko mosta na mjestu izvođenja radova, a za one koji žele doći iz Čitluka do Međugorja otvoren je prometni pravac preko Tromeđe.

Preporuka onima koji iz Međugorja žele doći u Čapljinu je da koriste cestu ispod Križevca.

Privremena regulacija prometa u zoni izvođenja radova na snagu je stupila jučer te se svi vozači pozivaju na povećan oprez.

Kopirati
Drag cursor here to close