Naoružajte se strpljenjem

Kilometarske kolone i zastoji na većini cesta

Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko šest kilometara, a pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona oko četiri.
AutoMoto / Stanje na cestama | 25. 08. 2018. u 13:55 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nestrpljivi čitatelji  / Gužva na granici radi koje su nestrpljivi

Vrlo je gust cestovnipromet, te su kolone i zastoji danas na većini cesta u susjednoj Hrvatskoj.

Na autocesti Zagreb-Split-Ploče vrlo je gust promet u oba smjera, a kolona je u pokretu uz zastoje između čvora Zadar 1 i vijadukta Božići u smjeru Zagreba. Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko četiri kilometra, pred naplatom Demerju nema dužih čekanja.

Kolona od 1,5 kilometara je pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije, a povremeno se zatvara tunel Frukov Krč. Duža čekanja zabilježena su i na GP Bajakovo na ulazu u Hrvatsku, priopćeno je iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko šest kilometara, a pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona oko četiri.

Pred graničnim prijelazom Rupa u smjeru Slovenije kolona je oko kilometar, a pred naplatom Rupa kolona je oko 200 metara.

I na Krčkom mostu, u smjeru kopna, kolona je oko četiri kilometra. I na Jadranskoj magistrali kolona i zastoji zabilježeni su prema GP Pasjak, gust i usporen promet, uz povremene zastoje, na dionicama Jadranovo-Crikvenica i Split-Omiš-Makarska, kao i zastoji kod GP Klek i Zaton Doli.

Na granicama ništa novo !!

Pojačan je intenzitet prometa na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Izačić, Doljani, Kamensko, Orašje, Ivanica, Bijača i Bosanski Brod, kao i u oba smjera na graničnim prijelazima Neum 1 i 2, priopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Zadržavanja na ostalim graničnim prijelazima za sada nisu duža od 30 minuta.

Apeliraju na sve sudionike u prometu da budu maksimalno oprezni i da poštuju prometne propise.

Kopirati
Drag cursor here to close