Vozači oprez

Jablanica - Konjic: Prometovanje jednom trakom zbog radova

Zbog redovnog održavanja rasvjete u tunelu Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, danas od 09 do 18 sati vozila će prometovati jednom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.
AutoMoto / Stanje na cestama | 14. 09. 2018. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, posebno u istočnim i centralnim krajevima, skrećemo pažnju na jutarnju maglu.
 
Zbog redovnog održavanja rasvjete u tunelu Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, danas od 9 do 18 sati vozila će prometovati  jednom trakom, uz postavljenu svjetlosnu signalizaciju.
 
Sanacijski radovi izvode se i na autoputu A-1 na dionicama Sarajevo zapad-Lepenica i Visoko-Kakanj, kao i na magistralnim putevima M-18 Semizovac-Olovo-Kladanj i M-16.1 Klašnice-Prnjavor.
 
Od ostalih puteva sa izmjenjenim režimom prometa izdvajamo regionalne puteve: R-418 Prozor-Tomislavgrad (Podbor-Aćimići), R-445 Lješevo-Visoko, R-454a Bratunac-Drinjača i R-474 Jelah-Piljužići. 
 
Na graničnim prijelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja. 
 
Napominjemo vozače da je zbog radova u Hrvatskoj i dalje obustavljen promet na GP Bosanski Novi-Dvor.
 
S obzirom na dane vikenda koji su pred nama očekujemo pojačan promet vozila, kako na putevima u BiH tako i na graničnim prijelazima, priopćio je BIHAMK.
Kopirati
Drag cursor here to close