Čekanje

Gužve na graničnim prijelazima, naoružajte se strpljenjem

Pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH.
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 09. 2021. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na graničnim prijelazima Gradiška, Donja Gradina i Velika Kladuša s Hrvatskom pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH.

Na ostalim graničnim prijelazima u BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Do 12. listopada granični prijelazi Gabela – Gabela Polje jedan, Kozarska Dubica – Hrvatska Dubica, Vaganj – Bili Brig, Hadžin Potok – Bogovolja, Orahov Do – Slano i Duži – Imotica otvoreni su za putnički promet kao međunarodni granični prijelazi, prenosi Srna.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Povodom održavanja penjačkog festivala, "Drill and Chill Festival", na lokaciji kanjona "Tijesno", do 18. rujna svakodnevno od 11:00 do 11:45 sati obustavlja se promet na magistralnoj cesti Karanovac-Crna Rijeka i preusmjerava na alternativni pravac Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close