Svi krenuli na more

Gužve na granicama: Spremite se na čekanja!

Na graničnim prijelazima čeka se duže od pola sata.
AutoMoto / Stanje na cestama | 27. 07. 2019. u 09:11 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojačan je promet vozila na ulazu u BiH na graničnim prijelazima Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje, kao i na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Doljani, Prisika, Gabela Polje, Zupci i Deleuša. 

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta. Iz sigurnosnih razloga obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse na prometnicama prema i od mosta graničnog prijelaza Brčko-Gunja. 

Zbog održavanja Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2019", do 28. srpnja u vremenu od 08 do 20 sati, obustavlja se promet na magistralnoj cesti M-16 Banja Luka-Jajce na lokalitetu kanjona Tijesno. Za vrijeme obustave promet će se preusmjeravati na alternativni smjer Banja Luka-Čađavica-Mrkonjić Grad. 

Na magistralnoj cesti M-17 Zenica-Nemila kroz tunel Vranduk II prometuje se naizmjenično, jednom trakom. Zbog povremeno pojačanog prometa vozila tijekom dana, na ovoj dionici moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je promet za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona. 

Zbog izvođenja sanacijskih radova, obustavljen je promet na regionalnoj cesti R-425a Tromeđa-Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva), priopćava BIHAMK. 

Kopirati
Drag cursor here to close