Stanje na cestama

Na GP Velika Kladuša - Maljevac i dalje obustavljen promet

Na ostalim graničnim prijelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja.
AutoMoto / Stanje na cestama | 26. 10. 2018. u 08:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na GP Velika Kladuša-Maljevac zbog okupljanja migranata i dalje je obustavljen promet. 

Zbog radova u Hrvatskoj obustavljen je promet na GP Bosanski Novi-Dvor, dok je zbog tehničkih problema trenutno obustavljen promet teretnih vozila na GP Izačić-Ličko Petrovo Selo. 

Na ostalim graničnim prijelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja. 

Na putevima u kotlinama i uz riječne tokove mjestimično ima jutarnje magle, a izdvajaju se putevi uz Drinu i Lašvu. 

Zbog radova na redovnom održavanju elektrodistributivnih objekata, danas od 09.00 do 15.00 sati bez električne energije ostat će tunel Crnaja kod Ostrošca na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica. Mole se vozači da na toj lokaciji voze opreznije i smanjenom brzinom. 

Na magistralnom putu M-16.4 Novi Travnik-Bugojno, zbog radova na mostu na ulazu u Bugojno, obustavljen je promet za teretna vozila i preusmjeren na magistralni put preko Travnika i Donjeg Vakufa. Putnička vozila na ovom lokalitetu prometuju obilaznicom u neposrednoj blizini. 

Od ostalih puteva sa izmjenama u režimu prometa zbog aktualnih radova izdvajaju se autoput A-1 dionice Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, kao i magistralni putevi: M-6 Domanovići-Stolac, M-6.1 Kolo-Posušje, M-15 Priluka-Glamoč, M-5 Donji Vakuf-Travnik i M-18 Semizovac-Olovo-Kladanj, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close