Pobogu, Pogba!

Zvijezda Uniteda: Rolls Roycea parkirao na mjesu za invalide!

Pojavila se ne baš ugodna fotografija s parkinga koji pripada Tržnom centru Trafford. Naime, Pogbin Rolls-Royce Wraith bio je parkiran na mjestu predviđenom za invalide!
AutoMoto / Flash | 01. 01. 2019. u 21:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski prvak Paul Pogba (25), zvijezda Manchester Uniteda i francuske reprezentacije, nakon odlaska Josea Mourinha s klupe igra kao preporođen. Isto vrijedi i za kompletnu momčad Manchester Uniteda, a navijači se nadaju da bi Crveni vragovi konačno mogli napraviti nešto veliko.

Međutim, paralelno s hvalospjevima za Pogbinu igru u posljednjim kolima, pojavila se i ne baš ugodna fotografija s parkinga koji pripada Tržnom centru Trafford. Naime, njegov Rolls-Royce Wraith bio je parkiran na mjestu predviđenom za invalide!

Fotografiju je objavio „Mirror“, a autor je izjavio kako na parkiranom automobilu nije bila istaknuta oznaka da vozilo pripada invalidnoj osobi, a registracijske oznake bile su iz Monaca.

Rolls-Royce Wraith vrijedi otprilike koliko i jedna Pogbina tjedna plaća (280 000 eura), tako da se, naravno, ne postavlja pitanje koliko vrijedan automobil nogometaš vozi, nego zašto je zauzeo parkirno mjesto namijenjeno invalidnim osobama.

Ostaje nejasno je li Pogba osobno parkirao automobil na to mjesto, jer poznato je da mu je u listopadu izrečena kazna zbog prebrze vožnje, tako da je nakon tog incidenta iznajmio osobnog vozača.

Čini se kako su navijači Manchester Uniteda trenutačno u takvoj euforiji koju je izazvao novi trener Ole Gunnar Solskjaer, skupa sa svojim prvotimcima, da će Pogbino nedozvoljeno parkiranje ostati u drugom planu.

Kopirati
Drag cursor here to close