VWrijedi svake uložene marke!

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe
AutoMoto / Flash | 08. 05. 2019. u 09:36 Bljesak.info
Kopirati

U svim Volkswagen salonima startala je nova kampanja, odnosno novi uslovi prodaje pod sloganom „VWrijedi svake uložene marke“.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za najtraženije modele iz Volkswagena su osigurali odlične prodajne uvjete u suradnji sa Porsche Leasingom.

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe: samouvjeren nastup potkrepljen odličnim motorima, sustavima sigurnosti i bezvremenskim dizajnom.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Uspješnost Volkswagen modela ogleda se u činjenicama da je Volkswagen Golf, model koji je promijenio automobilski svijet, ove godine proslavio 45-ti rođendan. Od početka proizvodnje prije 45 godina, kupci širom svijeta su svaku 41 sekundu naručivali novi primjerak Golfa, a prosječna godišnja proizvodnja iznosi 780.000 vozila.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Passat je 3. travnja 2019. u tvornici marke Volkswagen u Emdenu proizveden u 30 milijuna primjeraka. Time ovaj Bestseller postavlja nova, rekordna mjerila u svom segmentu: nijedan drugi model srednje klase, te nijedno drugo službeno vozilo na svijetu nije prodano više puta od Passata.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Stoga ne čudi da su u Volkswagenu kreirali ponudu koja je dostojna legendi pod nazivom „VWrijedi svake uložene marke“ i to za najuspješnije i najprodavanije Volkswagen modele Polo, T-Roc, Golf, Tiguana i Passat uz neponovljive leasing rate.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 


Posjetite Volkswagen prodajne salone i informirajte se.

Više informacija na: https://www.volkswagen.ba/vwrijedi

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 
Kopirati