VWrijedi svake uložene marke!

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe
AutoMoto / Flash | 08. 05. 2019. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svim Volkswagen salonima startala je nova kampanja, odnosno novi uslovi prodaje pod sloganom „VWrijedi svake uložene marke“.

Za najtraženije modele iz Volkswagena su osigurali odlične prodajne uvjete u suradnji sa Porsche Leasingom.

Građani su oduvijek znali prepoznati dugoročni kvalitet i vrijednost Volkswagen vozila jer iz generacije u generaciju vjerno čuvaju svoje prepoznatljivo nasljeđe: samouvjeren nastup potkrepljen odličnim motorima, sustavima sigurnosti i bezvremenskim dizajnom.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Uspješnost Volkswagen modela ogleda se u činjenicama da je Volkswagen Golf, model koji je promijenio automobilski svijet, ove godine proslavio 45-ti rođendan. Od početka proizvodnje prije 45 godina, kupci širom svijeta su svaku 41 sekundu naručivali novi primjerak Golfa, a prosječna godišnja proizvodnja iznosi 780.000 vozila.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Passat je 3. travnja 2019. u tvornici marke Volkswagen u Emdenu proizveden u 30 milijuna primjeraka. Time ovaj Bestseller postavlja nova, rekordna mjerila u svom segmentu: nijedan drugi model srednje klase, te nijedno drugo službeno vozilo na svijetu nije prodano više puta od Passata.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 

Stoga ne čudi da su u Volkswagenu kreirali ponudu koja je dostojna legendi pod nazivom „VWrijedi svake uložene marke“ i to za najuspješnije i najprodavanije Volkswagen modele Polo, T-Roc, Golf, Tiguana i Passat uz neponovljive leasing rate.

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 


Posjetite Volkswagen prodajne salone i informirajte se.

Više informacija na: https://www.volkswagen.ba/vwrijedi

Foto: Porsche Sarajevo  / VWrijedi svake marke 
Kopirati
Drag cursor here to close