Stanje na cestama

Vozači se upozoravaju na radove

AutoMoto / Flash | 19. 06. 2017. u 05:45 R.I.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po suhim ili mjestimično vlažnim kolnicima, a dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Kako je priopćeno iz Auto-moto saveza BiH, na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja Mahovljani. Vozačima se preporučuje korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Donje Caparde, Banja Luka - Čelinac,
- M-6.1 Prolaz kroz Mostar (od raskrižja Šemovac do raskrižja kod hotela Ero),
- M-15 Prijedor - Sanski Most,
- M-16 Poriče - Kupres,
- M-17 Mostar (Zalik - Vrapčići), Jablanica - Mostar (Donja Jablanica), Konjic - Bradina (u mjestu Ovčari), Konjic - Tarčin, Karuše - Ozimica,
- M-20 Goražde - Ustiprača.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).
Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita (na relaciji Šarića džamija - Lučki most) i u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je u ulici kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Carinskog mosta) desna traka zatvorena za promet, a lijeva je otvorena za dvosmjerni promet.
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog izvođenja radova, na graničnim prijelazima Brod - Slavonski Brod i Orašje - Županja na području Hrvatske, promet se odvija usporeno u oba smjera.

Kopirati
Drag cursor here to close