Planovi

Volkswagen za 2020. spremio 34 noviteta

Od 34 noviteta koji će biti predstavljeni tijekom naredne godine, taj proizvođač automobila još uvijek nije izašao s popisom svih modela.
AutoMoto / Flash | 23. 12. 2019. u 07:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volkswagen je za 2020. godinu spremio čak 34 noviteta, a od toga će čak šest vozila biti samo na električni pogon.

Predstojećeg ljeta u salone će stići električni ID.3, dok će odmah za njim uslijediti promocija električnog SUV-a, čiji je radni naziv ID.Cross, a očekuje se da će nositi oznaku ID.4 čim stigne u fazu serijske proizvodnje, a biće u prodaji u Europi, SAD i Kini, prenosi AutoBild.

Ipak, čini se da brojni kupci s posebnim iščekivanjem žele da vide i kako će izgledati novi Golf GTE.

Od 34 noviteta koji će biti predstavljeni tijekom naredne godine, taj proizvođač automobila još uvijek nije izašao s popisom svih modela.

Međutim, zna se da će od tog broja 12 vozila pripadati SUV segmentu, klasi koja je donijela značajan profit "vagenu" u prethodnih par godina.

Volkswagen tijekom 2019. godine ostvario rekordni operativni profit, usprkos blagom padu prodaje novih vozila u godini na izmaku. Razlog za ovo je što se tržište novih automobila generalno smanjilo u proteklih 365 dana, ali je udio Volkswagenovih vozila uvećan, prije svega zbog potražnje i dobre prodaje SUV modela, prenio je Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close