Akcija u Mostaru

Upozorenje roditeljima i vozačima: Počela je školska godina!

Akcija je usmjerena na vozače i roditelje koji, kako se navodi, svojim ponašanjem u prometu mogu učiniti najviše za sigurnost djece u prometu.
AutoMoto / Flash | 09. 09. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometno-preventivna akcija 'Počela je školska godina', koja za cilj ima preventivno djelovati i utjecati na vozače i roditelje da svojim općim pozitivnim ponašanjem u prometu doprinesu sigurnijem odvijanju prometa, započela je u ponedjeljak 9. rujna na prometnicama u blizini škola u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Oprez vozači: Školska patrola zaustavlja 



Akcija je usmjerena na vozače i roditelje koji, kako se navodi, svojim ponašanjem u prometu mogu učiniti najviše za sigurnost djece u prometu. Istaknuto je kako su stradanja djece učestalija početkom školske godine, posebice učenika u nižim razredima osnovne škole.

Foto: Bljesak.info / Oprez vozači: Školska patrola zaustavlja 



O sigurnosti su, uz roditelje i vozače, prvu učili učenici 6. razreda škole 'Silvije Strahimir Kranjčević'. Od 10:15 do 12:15 sati akcija će uz asistenciju službenika Policijske uprave Mostar biti provedena kod zgrade Mostarka, a sudjelovat će učenici 6. razreda O.Š. 'Petar Bakula'.

Foto: Bljesak.info / Oprez vozači: Školska patrola zaustavlja 



Istog dana od 13 do 15 sati prometno - preventivna akcija će se provoditi na ulici ispred škole 'Ivan Gundulić' (kod ambulante). Također, sudjelovat će učenici 6. razreda.

Podsjećamo, organizatori ove akcije, koja će se provoditi u mjesecu rujnu, su Auto-moto savez u Bosni i Hercegovini (AMSuBiH) i Mostarski auto-moto klub (MAK Mostar), sukladno Planu i programu prometno-preventivnog djelovanja u cestovnom prometu.

Foto: Bljesak.info / Oprez vozači: Školska patrola zaustavlja 

 

Kopirati
Drag cursor here to close