I u Hrvatskoj

Uberovim vozačima od sada je moguće kroz aplikaciju ostaviti napojnicu

Nova mogućnost dostupna je u svim gradovima i u susjednoj Hrvatskoj u kojima je Uber prisutan, a u sljedećih tjedan dana sve napojnice bit će udvostručene.
AutoMoto / Flash | 17. 04. 2019. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici Ubera u Hrvatskoj od danas vozačima mogu ostaviti napojnicu i putem aplikacije.

Uber tako uvodi novi način nagrađivanja partnera te će uz dosadašnje ocjenjivanje putem zvjezdica, svi korisnici ostavljanjem napojnice unutar aplikacije moći – ako požele – dodatno nagraditi vozača za odličnu uslugu.

S ciljem dodatnog nagrađivanja vozača, ali i motiviranja korisnika da ostave napojnicu, Uber će tijekom sljedećih tjedan dana, do 23. travnja, sve napojnice koje su ostavljene preko kartice udvostručiti.

Na kraju vožnje, nakon ocjenjivanja vozača, u aplikaciji će se pojaviti opcija "napojnica", javlja Bug.hr.

Korisnici koji se odluče dati napojnicu, na raspolaganju će imati već predložen iznos napojnice od dvije, pet i deset kuna, a moći će i sami upisati željeni iznos koji će se dodati na iznos usluge vožnje i skinuti s njihova računa. Korisnici maksimalno mogu ostaviti 150 kuna.

Svi oni koji zaborave ostaviti napojnicu prilikom plaćanja, moći će to učiniti i naknadno. Ostavljanje napojnica putem aplikacije bit će moguće isključivo za plaćanje karticama, kažu iz Ubera.

"U posljednjih nekoliko mjeseci mnogi partneri su nas tražili da implementiramo ovu opciju, tako da korisnici koji žele mogu nagraditi izvrsnu uslugu kroz samu aplikaciju. Mogućnost davanja napojnica već je dostupna u nekoliko gradova diljem svijeta te smo uzbuđeni što je Hrvatska jedna od zemalja koja uvodi ovu opciju", istaknuo je Davor Tremac, direktor tvrtke Uber za jugoistočnu Europu.

Kopirati
Drag cursor here to close