Mnogi će biti sretni

Uber uveo Quiet Driver mod za putnike koji žele tišinu tijekom vožnje

Quiet mod je dio novih Rider Preferences mogućnosti koje korisnici mogu postaviti prije nego uđu u Uber Black ili SUV.
AutoMoto / Flash | 15. 05. 2019. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ilustracija

Oni koji tijekom vožnje Uberom ne žele razgovarati s vozačem sada imaju opciju koja će im to osigurati.

Uberova aplikacija je dobila novi Quiet Driver mod koji je potpuno besplatan, ali samo za Uber Black i Uber Black SUV premium vožnje.

Korisnici mogu odabrati opcije "Quiet preferred", "Happy to chat" ili "No preference", a želja za tišinom bi mogla uvjeriti mnoge putnike da plate skuplje tipove Uberovih vozila kako bi mogli raditi, spavati, obavljati telefonske razgovore ili se jednostavno opuštati u automobilu, javlja Klix.ba.

Quiet mod je dio novih Rider Preferences mogućnosti koje korisnici mogu postaviti prije nego uđu u Uber Black ili SUV, ali ne i dok čekaju prijevoz ili dok su u automobilu.

Opcija Bags omogućava korisnicima da signaliziraju da imaju prtljag sa sobom kako bi vozač mogao zaustaviti vozilo negdje gdje bi mogao pomoći pri utovaru prtljaga u prtljažnik.

Temperature control opcija omogućava zahtjev za povećanjem ili smanjenjem temperature u automobilu.

Uberovi vozači sada trebaju čekati 15 minuta nakon dolaska na odredište prije nego putnicima otkažu vožnju, jer je to standard kada je riječ o uslugama privatnih automobila. Ipak, vozači moraju dobiti kompenzaciju nakon pet minuta čekanja.

Korisnici usluge Uber Black usluge će dobiti premium phone podršku, kao i korisnici Uber Rewards i najvišeg Diamond tier nivoa.

Uber će u budućnosti zahtijevati ljepše i novije automobile od vozača koji se prijavljuju za Uber Black.

Kopirati
Drag cursor here to close