Pomoćna pista

U Mostaru završnica prvenstva utrke ubrzanja A10 PRO na razini CEZ

U ova dva dana održat će se i četiri utrke u klasi Pro Motocikli kao i takmičenje u dB Drag (jačina decibela u ozvučenju u automobilu) te Street Style na kojemu će se doznati koji automobil je najljepši u regiji.
AutoMoto / Flash | 21. 09. 2018. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na pomoćnoj pisti Zračne luke Mostar 22. i 23. rujna od 8 do 19 sati održat će se završnica prvenstva utrke ubrzanja A10 PRO na razini CEZ.

"S obzirom da je ovo i zadnja utrka u sezoni očekuje se maksimalni broj automobila i naravno svi s motorima na maksimumu jer po bodovima još ništa nije riješeno u državnim klasama, a također ni regionalnim, tako da ćemo svi uživati u tome da će se u Mostaru odlučiti tko i koji automobil su najbrži u regiji za 2018. godinu", priopćeno je iz AK Hercegovina.

U ova dva dana održat će se i četiri utrke u klasi Pro Motocikli kao i natjecanje u dB Drag (jačina decibela u ozvučenju u automobilu) te Street Style na kojemu će se doznati koji automobil je najljepši u regiji.

Također će biti održane i sekundne klase, počevši tako od klase 17 sekundi pa do onih najbržih.

"Saznat ćemo najbrže po državnim klasama PRO RWD (stražnji pogon), PRO FWD (prednji pogon), PRO AWD(pogon na sve kotače) te PRO DIZEL klasa. Ulaznica za gledatelje je pet maraka", dodali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close