Auto-moto street show

U Mostar stižu najbrža auta u regiji i seksi djevojke

AutoMoto / Flash | 02. 05. 2017. u 14:22 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Auto kluba Hercegovina iz Mostara, 20. i 21. svibnja, održat će se ''Auto-moto street show – Mostar 2017'' na pomoćnoj pisti zračne luke Mostar u Kosoru, gdje će ljubitelji auto-moto sporta i ovisnici o adrenalinu moći u mostarskom vikendu auto-moto natjecanja vidjeti utrke motocikala i vozila u više klasa.

Sa svojim moćnim strojevima u Mostar stižu natjecatelji iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije, a na pisti će se naći oko 20 motocikala i oko 120 vozila.

U oba dana natjecanja održat će se prvenstvo regije i BiH u utrkama ubrzanja na 402 metra za automobile i državno prvenstvo i službeni šampionat BiH u motociklizmu, također na 402 metra.

Važno je napomenuti kako se obje utrke boduju prema FIA sustavu, a ovakvo natjecanje po prvi put se organiziralo u Mostaru prošle godine.

Posjetitelji ovog spektakularnog auto showa moći će vidjeti i dB Drag Racing (natjecanje u glasnoći zvuka u automobilu), kao i Street Style (natjecanje u vizualnom tuningu vozila).

Svoje akrobacije na pisti prikazat će najbolji hrvatski 'stunt rider' Dejan Špoljar. Vratolomije i akrobacije na popularnom biciklu BMX prikazat će i Leon Vignjević iz Koprivnice čije smo vještine mogli vidjeti i prošle godine.

U posebnom dijelu programa bit će priređen 'Sexy car wash' s ljepoticama i pjenom, koje će još više podići temperaturu na vrelom asfaltu mostarske piste. U revijalnom dijelu programa održat će se izložba automobila lokalnih auto kuća, oldtimera, američkih muscle car vozila kao i auto-moto opreme i auto modelizma.

Organizatori su se pobrinuli i da posjetitelji oba dana uživaju u dobroj roštiljadi i prikladnim nagradnim igrama.

Iz auto kluba Hercegovina ističu kako se nadaju velikom odzivu kako natjecatelja tako i posjetitelja, koji će sudeći prema svemu spomenutom u oba dana natjecanja imati što za vidjeti.

Ovaj događaj zakazan je za 20. i 21. svibanj.

Kopirati
Drag cursor here to close