Novosti pred Ženevu

Toyota Auris otkrila još jedan 'teaser' uoči Ženeve

Treća generacija Toyote Auris stiže na Ženevski sajam automobila s hibridnim motorom i 'osvježenim' dizajnom.
AutoMoto / Flash | 27. 02. 2018. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treća generacija Toyote Auris stiže na Ženevski sajam automobila s hibridnim motorom i 'osvježenim' dizajnom.

Toyota će imati pune ruke posla na ovogodišnjem Ženevskom sajmu automobila. Potpuno nova verzija Aurisovog hatchbacka bit će prikazana uz novu Toyotu Aygo i Supra koju na scenu vraća Gazoo Racing ekipa.

Gledajući 'teaser' fotografiju, treća generacija Aurisa će imati dinamičniji vanjski dizajn. Toyota je također potvrdila da će Golfov konkurent biti opremljen sa 2,0 litrenim full hibrid motorom!

  / 

Ostale činjenice se još uvijek ne znaju, ali ono što se zna jeste da će se Auris temeljiti na Toyotinog novoj TNGA platformi koja se dijeli s Priusom i C-HR crossoverom. Špijunske fotografije zajedno s novim 'teaserom' pokazuju da novi Auris usvaja jedinstvenu krovnu liniju i skup svjetala.

  / 

Što se tiče unutrašnjosti, tamo se očuje dramatična promjena. Dosadašnje fotografije otkrili su revidiranu postavku kontrole klime na središnjoj ploči, dok je bežični uređaj za punjenje pametnih telefona također uočen. Presudni dijelovi kao što zaslon za infotaiment prikriveni su, ali s novim Aurisom koji dijeli platformu s C-HR crossoverom, očekujemo da će slična oprema za infotaiment od C-HR-a biti u proizvodnji Aurisa.

Što se tiče motora, nije jasno hoće li se na novom Aurisu ponuditi dizelski motor.

 

Kopirati
Drag cursor here to close