THE REACTION TIME

Testirajte svoje reflekse u vožnji i saznajte svoje "vozačke godine"

Testirajte svoje reflekse i saznajte koliko brzu reakciju kočenja možete postići, a na osnovu tog rezultata JustPark će vam otkriti koje su vaše vozačke godine!
AutoMoto / Flash | 11. 09. 2018. u 13:23 Bljesak.info
Kopirati

StartUp servis JustPark koji je inače Europski lider u rezerviranju parkirnih mjesta po čitavoj Europi (pa tako i u Hrvatskoj) napravili su istraživanje na temelju 2000 vozača koji su igrali ovu igru te su statistike njihovih rezultata poslužili za definiranje “vozačkih godina”.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući tome, upravo odvije možete testirati svoju brzinu reagiranja, i otkriti imate li dovoljno brze reflekse da pravovremenim kočenjem npr. izbjegnete sudar, prenosi portal Automobili.hr.

Test je vrlo jednostavan, pritiskom na bilo koju tipku (ili klikom miša), automobil se počinje kretati cestom, te u vama nepoznatom trenutku na ekranu pojavit će se crveni znak s rukom (gornja slika), koja vam signalizira da morate zakočiti (bilo kojom tipkom na tastaturi, ili klikom miša). Na osnovu analize vašeg vremena reakcije i podataka testiranih vozača JustPark će vam reći koliko je vaše vrijeme reakcije te na osnovu toga u koju dobnu skupinu vozača spadate.

Do you have the reflexes of an 18 year old?
Click image to open interactive version (via JustPark.com).

Kopirati