Dugogodišnja suradnja

Svečano potpisan ugovor između tvrtki "Star Import" i "Lašva Komerc"

Lašva-Komerc posluje po najstrožim Mercedes-Benz standardima sa najvišim stupnjem opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni program sa više od 22 godine iskustva.
AutoMoto / Flash | 01. 12. 2018. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji, potvrdila je uspješnu dugogodišnju suradnju sa tvrtkom Lašva-Komerc iz Nove Bile potpisivanjem dilerskih ugovora sa neodređenim rokom trajanja.

Navedeni ugovori su potpisani 30. studenog 2018. godine, a obuhvataju servisiranje:

• Putničkih, dostavnih i teretnih Mercedes-Benz vozila
• Unimog vozila
• Mercedes-Benz i Setra autobusa.

Tom prilikom, generalni direktor kompanije Star Import, gospodin Štefan Vöröš istaknuo je:
 „Kompanija Star Import, koja posluje u okviru Emil Frey Grupe, jednog od najvećih distributera automobila u Europi, konstantno radi na unaprjeđenju dilerske mreže. Mi smo prepoznali kompaniju Lašva-Komerc kao sjajnog partnera i sa unaprjeđenim servisnim centrom prema najnovijim Mercedes-Benz standardima u Novoj Bili pokazujemo posvećenost klijentima na tržištu u Bosni i Hercegovini“.

Lašva-Komerc posluje po najstrožim Mercedes-Benz standardima sa najvišim stupnjem opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni program sa više od 22 godine iskustva. Najveći standardi radnih uvjeta, konstantno ulaganje u edukaciju zaposlenih i menadžmenta, omogućuju Lašva-Komercu ostvarivanje poslovnih ciljeva, snažan rast i visok kvalitet poslovnih procesa.

Prema riječima direktora kompanije Lašva-Komerc, gospodina Dragana Gučanina:
- „S velikim zadovoljstvom želimo da objavimo da je Mercedes-Benz, odnosno Star Import prepoznao zalaganje i jedinstveni pristup naše kompanije Lašva-Komerc našim klijentima i brendu Mercedes-Benz koji sa ponosom zastupamo. Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi „najbolje!“ u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga. Lašva-Komerc će kroz suradnju sa kompanijom Star Import pružiti našim klijentima najkvalitetniju uslugu“.

Prezentaciji su nazočile brojne ugledne zvanice iz poslovnog svijeta i javnog života koji su poslije službenog dijela uživale u koktelu.

Kopirati
Drag cursor here to close