Donacija

SUMERO uz Porsche BH brže do društva jednakih mogućnosti u BiH

Porsche BH Sarajevo financijski je podržao nabavku vozila za rad SUMERO centra
AutoMoto / Flash | 11. 10. 2018. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Posjeta SUMERO centru direktora Porsche BH

Direktor Porsche BH, Senad Olovčić i direktor SUMERO centra za podršku osobama s invaliditetom u zajednici, Haris Haverić, upriličili su susret povodom uspostavljene suradnje.

Kao društveno odgovorna kompanija, Porsche BH Sarajevo financijski je podržao nabavku vozila za rad SUMERO centra što će umnogome olakšati budući rad na terenu u okviru razvoja servisa podrške za osobe s invaliditetom u lokalnim zajednicama širom Bosne i Hercegovine.

Foto: PR / Posjeta SUMERO centru direktora Porsche BH

Direktor SUMERO centra Haris Haverić, naglasio je da ova suradnja može poslužiti kao primjer i drugim kompanijama kako se na konkretan način mogu pridružiti afirmativnim procesima za osobe s invaliditetom i kako mogu podržati organizacije civilnog društva koje su nosioci tih procesa.

Posjetu SUMERO centru direktor Porsche BH, Senad Olovčić, iskoristio je za razgovor sa članovima programa ''Stanovanje u zajednici uz podršku''.

Porsche BH tako se pridružio mreži domaćih i međunarodnih partnera i prijatelja koji podržavaju programe koje implementira SUMERO, a koji su usmjereni na unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini.

Foto: PR / Posjeta SUMERO centru direktora Porsche BH
Kopirati
Drag cursor here to close