Kolone

Strpljenja preko granice - Pojačan promet!

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Doljani, Gabela Polje, Prisika, Izačić i Hum.
AutoMoto / Flash | 20. 07. 2019. u 10:11 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvjeti za vožnju na cestama u Bosni i Hercegovini su povoljni.  Na dionicama gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se  apeluje na vozače  za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa. 

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.  

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica - Nemila, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Zenica - Nemila) zabrana je prometa za vozila preko 7,5 t. 

Zbog radova na dionici M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.  

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka - Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.  

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.  

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.  

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji).  

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah - Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje - Sivša - Tešanjka - Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje - Kalošević - Jelah.  

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno. 

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Doljani, Gabela Polje, Prisika, Izačić i Hum. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.  Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja.  Zbog izvođenja radova na mostu Orašje - Županja promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično, saopćeno je AMSBIH-a.

Kopirati
Drag cursor here to close