Valjao bi i u Europi....

Što kažete na ovakav Peugeot?!

Landtrek može imati pogon na dva ili na sve kotače, a nudi se s dva pogonska motora.
AutoMoto / Flash | 26. 02. 2020. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peugeot je predstavio još jedan novitet u svojoj ponudi, no on je namijenjen tržištima Latinske Amerike i Afrike, a za sada je objavljeno kako u Europu neće stići, piše portal VidiAuto. 

Mnogi proizvođači automobila proizvode posebne modele za određena tržišta, a tako će biti i s pick-upom Peugeot Landtrek koji je namijenjen za tržišta Latinske Amerike i Afrike, a iako je najavljeno kako će kasnije stići i na još neka tržište, već je sada potvrđeno kako u Europu neće stići.

Landtrek dolazi u tri izvedbe, s kratkom i dugom kabinom i u izvedbi samo sa šasijom koja je smrena na razne nadogradnje. Nosivost se razlikuje oviso o izvedbi, a najveća iznosi 1.210 kg, a može i povući prikolicu težine do 3.500 kg. Peugeot Landtrek je dug 5.390 mm u izvedbi s kratkom kabinom, dok je izvedba s duplom kabinom kraća za 60 mm, a širina vozila je 1.963 mm. Utovarni prostor je dug od 1.630 do 2.430 mm, a širok između 1.220 mm i 1.638 mm.

Unutrašnje uređenje podsjeća na ostale Peugeot automobile, no nedostaje mu i-Cockpit, a zanimljivo je da se sprijeda može naručiti klasična konfiguracija dva sjedala i naslon za ruke ili pak klupa na koju stanu tri osobe. U opremi se nudi dvozonska automatska klima, 10-inčni središnji multimedijalni zaslon, ali i 6 zračnih jastuka i ESP sustav.

Landtrek može imati pogon na dva ili na sve kotače, a nudi se s dva pogonska motora. 2,4-litreni turbo benzinac ima 210 KS i 320 Nm okretnog momenta, a može se naručiti s ručnim ili automatskim mjenjačem, dok se 1,9-litreni turbo dizel sa 150 KS i 350 Nm okretnog momenta može dobiti samo s ručnim mjenjačem. Treba naglasiti i kako dizel motor zadovoljava tek Euro4 norme, dok benzinac zadovoljava tek Euro5 norme.

 

Kopirati
Drag cursor here to close