Sarajevska pivara

Sreća ispod čepa: Radomir Petrović dobio Citroen C3

AutoMoto / Flash | 19. 07. 2018. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika nagradna igra Sarajevske pivare pod nazivom ''Sreća ispod čepa'', koja je počela 18. lipnja a trajat će do 18. rujna, dobila je prvog dobitnika glavne nagrade, automobila Citroen C3.

Dobitnik je Radomir Petrović iz Sarajeva, koji je izvučen metodom slučajnog odabira.

''Veliko hvala Sarajevskoj pivari na ovoj nagradnoj igri, kao i na nagradi koja me je više nego iznenadila'', rekao je Petrović.

Tijekom prvog mjeseca nagradne igre, pored Automobila Citroen, Sarajevska pivara je sretnim dobitnicima podijelila i 29 mobilnih telefona Samsung Galaxy J3 koji su izvlačeni na dnevnoj osnovi.

Ljubitelje Sarajevskog čekaju još dva automobila Citroen C3, kao i po jedan Samsung Galaxy J3 svaki dan do završetka Nagradne igre dok će tri sudionika koji tijekom trajanja nagradne igre skupe i pošalju najviše ispravnih kodova dobiti po jedan Samsung Galaxy S9.

''Ljubitelji Sarajevskog od samih početaka Sarajevske pivare možda su i najvažniji sudionik u našoj priči dugoj više od 154 godine, te je stoga naša obaveza da im se zahvalimo ovom nagradnom igrom. Ovim putem čestitamo sretnom dobitniku i želimo mu da uživa u sigurnoj vožnji svojim Citroenom, a ostale ljubitelje najstarijeg bh. pivarskog branda pozivamo da se nastave družiti s nama u nagradnoj igri „Sreća ispod čepa“ jer ih i dalje čekaju vrlo vrijedne nagrade'', rekao je Damir Skenderović marketing menadžer Sarajevske pivare d.d.

Izvlačenje je obavljeno uz prisustvo tročlane komisije u čijem su sastavu bili Damir Skenderović ispred Sarajevske pivare, Mahir Gosto prodajni menadžer iz Hercegovina prometa te Semir Radonja direktor produkcije TV1.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri „Sreća ispod čepa“ potrebno je kupiti Sarajevsko u ambalaži sa crvenim čepom i posebnom etiketom, te kod sadržan na unutrašnjoj strani čepa poslati SMS-om na broj 091 212 407 ili unijeti u odgovarajuće polje na internet stranici nagradne igre: www.sarajevsko.ba, na kojoj se mogu pronaći i sve potrebne informacije o uvjetima sudjelovanja.

Kopirati
Drag cursor here to close