Vozač Nedeljko Matić

''Sport Plus'' na Off road rallyju u Šipovu

AutoMoto / Flash | 31. 07. 2017. u 11:25 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Sportske kladionice Sport Plus u Šipovu je, proteklog vikenda, uz dobru zabavu i poprilične doze adrenalina okušala sreću na utrkama u rallyju.

Svojim Mercedesom, kojeg vozi već nekoliko godina i od milja ga naziva ''Gospođa Merkel'', direktor poduzeća Toters d.o.o. iz Istočnog Sarajeva Nedeljko Matić osvojio je deveto mjesto u ukupnom poretku.

''Na stazi su bila 24 automobila, a ja sam zauzeo deveto mjesto. Zadovoljan sam, svakako. Da je moglo bolje, pa i moglo je, ali ovdje smo se došli prije svega dobro zabaviti, a tek onda međusobno natjecati'', izjavio je Matić.

Inače, Matić već nekoliko godina, neprestano, sudjeluje u mnogim rally utrkama na području BiH te redovito nosi logo Sportske kladionice Sport Plus, ali i osvaja odličja te promovira poduzeća Sport Plus i Toters.

''Za one koji ne znaju da napomenem kako je Toters sestrinsko poduzeće iz Istočnog Sarajeva poduzeću Sport Plus iz Novog Travnika. Stoga i naša suradnja u ovim sportskim, odnosno adrenalinskim utrkama. No, i izvan toga, rado sam dio sportske ekipe Sportske kladionice Sport Plus'', dodao je vozač ''Merkelice''.

Kopirati
Drag cursor here to close