Citroën SpaceTourer

Spacetourer 4x4 Ë Concept: Doživjeti avanturu u slogu

AutoMoto / Flash | 15. 02. 2017. u 11:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Citroën će predstaviti na automobilu salona u Ženevi 2017. potpuno novo konceptno vozilo: SpaceTourer 4X4 Ë Concept, automobilsku interpretaciju iz svoje kolekcije "Ë".

Novi Citroën SpaceTourer ima dizajnerske poteze proizvoda Lifestyle "Ë", jedinstvenog izbora suvremenih i tehničkih proizvoda koji su prvi put bili predstavljeni na posljednjem automobilskom salonu u Parizu.

Ovo konceptno vozilo potvrđuje jedinstveno stanje duha marke i donosi sve adute serijske izvedbe. Ima nadgradnju u pogon sa 4x4, vanjsku zaštitnu opremu i grafičke elemente te jedinstvenu unutrašnjost.

Zbog svega toga je suvremeno i praktično vozilo koje je usmjereno u avanture i dobar osjećaj. Namijenjeno je svima koji žele doživjeti opuštena putovanja sa stilom.

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept idealan je za obitelji i skupine prijatelja koji žele doživjeti turneju sa stilom i bez brige. Nudi visok položaj za vožnju, ugodan ambijent i optimalnu udobnost.

Veoma koristan i udoban SpaceTourer ima olakšan pristup prtljažniku zahvaljujući zadnjem staklu koje se otvara, te lakši pristup sjedalima zahvaljujući kliznim bočnim vratima s hands-free upravljanjem.

Ekskluzivna funkcija koja omogućava otvaranja i zatvaranje vrata s punim rukama i udobno sjedanje u Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept.

Putnici imaju na raspolaganju 74 litara otvorenih mjesta za odlaganje (pretinac kod suvozača) i zatvorenih mjesta za odlaganje (pretinci u vratima) koji su maštovito raspoređeni po putničkom prostoru i dovoljno prostora u prtljažniku za prijevoz daske za snijeg, sportskih rekvizita za aktivnosti u slobodno vrijeme i ostalih predmeta iz kolekcije "Ë".

Kopirati
Drag cursor here to close