Odlična reakcija građana

ŠKODA omogućila nabavku deset novih Nextbike bicikala

Nextbike sistem gradskih bicikala u BiH je zaživio prije dvije godine i već od prvog dana nailazi na odlične reakcije građana
AutoMoto / Flash | 13. 06. 2018. u 10:43 Bljesak.info
Kopirati

Kompanija Porsche BH d.o.o. je sa brendom ŠKODA ponovo pokazala društvenu odgovornost i brigu za očuvanje životne sredine i to kupovinom 10 novih Nextbike bicikala koji su danas stavljeni na raspolaganje građanima Sarajeva.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nextbike sistem gradskih bicikala u BiH je zaživio prije dvije godine i već od prvog dana nailazi na odlične reakcije građana, dok je broj onih koji se odlučuju za bicikl kao prevozno sredstvo - naročito u ljetnom periodu - svakim danom sve veći.

Suvišno je govoriti o benefitima bicikliranja koji doprinose zdravlju čovjeka i očuvanju njegove životne okoline, a tu korist sve više prepoznaju društveno odgovorne organizacije poput marke ŠKODA, kao i gradske vlasti koje podstiču širenje i izgradnju biciklističkih staza u Sarajevu, ali i u drugim bh. gradovima.

Iz Nextbike-a ističu da postoji velika potražnja građana Sarajeva za novim Nextbike lokacijama i biciklima, tako da će novih deset bicikala sa natpisom ŠKODA zasigurno biti maksimalno iskorišteni u predstojećoj sezoni.

 

Kopirati