Nakon 4 godine stigao redizajn

Škoda izbacila 'teaser' nove Fabije, pogledajte šta se očekuje od nje

Nova Škoda Fabia ide u prodaju krajem 2018. a kupce očekuju nova LED svjetla i potpuno nova tehnologija.
AutoMoto / Flash | 19. 01. 2018. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škoda je najavila da će redizajni model Fabie biti izložen na nadolazećem salonu automobila u Ženevi.

Sadašnja Fabija koja je u prodaji, nepromijenjena je od 2014. godine tako da je osvježenje bilo itekako potrebno. Škoda je zato svoje dizajnere aktivirala i 'poslala' na posao. Najavljena 'teaser' fotografija otkriva redizajniranu Fabiju pokazujući rednji dio sa novim LED svjetlima dosta sličnim na modelu Karoq.

Teško je kazati koliko se nova Fabija razlikuje od trenutnog modela, s obzirom da isti poklopac motora i kutovi na vratima ostaju slični Fabiji koja je trenutno u prodaji.

Češki proizvođač tvrdi da će redizajnirana Fabija treće generacije imati i stražnja LED svjetla uz najmoderniju tehnologiju. Glasnogovornik Škode kazao je da početak prodaje očekuju u drugoj polovici 2018. godine.

U smislu 'najmodernije' tehnologije, glasnogovornik nije mogao potvrditi nikakve nove značajke redizajniranog modela. Pretpostavlja se da će biti ugrađen osvježeni infotainment sustavi te sustav naglog kočenja koji se nalazi u novom VW POlu, koji je izgrađen na istoj VW Group A06 kao i Fabia. Također, pretpostavlja se da će i 1.5-litreni Eco TSI benzinski motor iz Pola biti dostupan za novu Fabiju. Što nas točno čeka, znat ćemo uskoro, nakon predstavljanja na Ženevskom salonu automobila.

Kopirati
Drag cursor here to close