A kolodvor svega nekoliko metara pored

Široki Brijeg: Autobus iskrcao putnike na kružnom toku

Nakon četverosatnog puta od Splita do Širokog Brijega vozač je putnike ostavio nasred kružnog toka.
AutoMoto / Flash | 15. 10. 2018. u 17:50 Bljesak.info
Kopirati

Autobus prijevoznika Autoherc iskrcao je putnike u nedjelju kasno navečer nasred kružnog toka u Širokom Brijegu, a da apsurd bude još veći, autobusni kolodvor nalazi se tek nekoliko koraka od kružnog toka.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inače, riječ je u autobusnoj liniji Split - Imotski - Široki Brijeg - Mostar, a ljutiti čitatelj kaže da je put od Splita do Širokog Brijega trajao četiri sata.

''Jedan autobus doveo nas je od Splita do Imotskog gdje smo na kolodvoru čekali ravno sat vremena. U drugi autobus koji treba ići prema Širokom Brijegu i Mostaru sjeli smo tek nakon što je jedna putnica uvjeravala gospođu za šalterom na imotskom kolodvoru da sat vremena čekamo autobus za Hercegovinu. Nakon što smo mislili da je konfuznosti i apsurdima kraj, dogodi se famozno zaustavljanje autobusa u Širokom Brijegu.

Foto: Snimio čitatelj | Bljesak.info / Fotografija svjedoči koliko su udaljeni kružni tok i autobusni kolodvor

Točno u 23:27 sati Autohercov autobus ostavio nas je na kružnom toku u Širokom Brijegu tik do autobusnog kolodvora. Nije mi jasna bezobraznost vozača da putnicima s torbama stane nasred magistralne ceste te da usred noći pretrčavamo kružni tok dok automobili zaobilaze autobus. I dok smo vadili torbe iz bokseva, kamion je stao iza autobusa te je promet u potpunosti stao. A sve zbog toga što vozač nije htio stati na autobusni kolodvor koji se nalazi doslovno nekoliko metara od kružnog toka kako bi normalno, civilizarno i sigurno izašli iz autobusa i uzeli svoje stvari nakon napornog četverosatnog puta'', napisao je frustrirani čitatelj portala Bljesak.info.

Autobus je nakon zaustavljanja u Širokom Brijeg put nastavio prema Mostaru.

Kopirati