Edukacija

Sigurno u prometu – natjecanje učenika u Tomislavgradu

AutoMoto / Flash | 18. 05. 2015. u 10:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Auto kluba Tomislav te Asocijacija auto- moto klubova u BiH, tijekom vikenda u športskoj dvorani Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu održano je edukativno županijsko natjecanje učenika osnovnih škola pod nazivom "Sigurno u prometu“.

U natjecatelju je sudjelovalo 15 predstavnika osnovnih škola s područja Hercegbosanske županije u primjeni teoretskog i praktičnog znanja i vještine o upravljanju biciklom.

Od dječaka najbolji je bio Ante Šteko iz područne Osnovne škole fra Mijo Čuić iz Brišnika, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Marko i Mislav Mioč iz područne Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Šujice.

Od djevojčica najbolje je poznavala teoretsku i praktičnu primjenu pravila vožnje biciklom Magdalena Pranjić iz područne Osnovne škole fra Mijo Čuić iz Brišnika a po rezultatima druga je Matea Brzović iz područne Osnovne škole Ivana Mažuranića u Šujici dok je treća bila Ivana Bagarić iz područne Osnovne škole fra Mijo Čuić iz Brišnika.

Ekipno, najbolji rezultat su imali učenici Osnovne škole fra Mijo Čuić – područna škola u Brišniku, drugi su iz Osnovne škole Ivana Mažuranića – područna škola Šujica a treće mjesto su zauzeli natjecatelji koji su predstavljali Osnovnu školu fra Lovro Karaula iz Livna.

Kopirati
Drag cursor here to close