Vrhunski izbor

Šest vrhunskih Renault Master Pro+ hladnjača za Vindiju

Najprodavaniji Master na bosanskohercegovačkom tržištu je model Master L2H2P2 pogonjen dizelskim agregatom dCi od 130 KS s tovarnim prostorom od 15m2 i nosivošću od 1.445 kg.
AutoMoto / Flash | 25. 06. 2018. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od lidera u prehrambenoj industriji na Balkanu s tradicijom dugom više od pola stoljeća, kompanija Vindija, svoj poslovni sistem temelji na vrhunskoj profesionalnosti i suradnji isključivo sa provjerenim i dokazanim partnerima. Njihov vozni park s razlogom je bogatiji za šest Renault Master Pro+ vrhunskih hladnjača.

Renault je europski lider u prodaji LKV vozila već puna dva desetljeća, a Master već skoro puna četiri desetljeća predvodi svjetske kompanije u njihovom poslovanju olakšavajući im svakodnevne obaveze. Pazeći na ekonomičnost, niske troškove održavanja i bogatstvo servisne mreže, Renault sa Masterom jednostavno nema konkurencije na tržištu.

Master je opravdano omiljen među poslovnim subjektima, koji u ovom gorostasu dobivaju vrhunsko višenamjensko vozilo. Master raspolaže sa prilagodljivim tovarnim prostorom od 8 do 22 m2 uz prosječnu potrošnju od tek 7,7 litara i fiksnom cijenom održavanja za vrijeme dvogodišnje garancije bez ograničenja kilometraže.

Kompanija Vindija, kao jedan od lidera u prehrambenoj industriji na Balkanu svoj poslovni sistem temelji na vrhunskoj profesionalnosti i suradnji isključivo sa provjerenim i dokazanim partnerima poput Renaulta, koji može apsolutno da odgovori visokim zahtjevima profesionalnog poslovanja. Bogatija za šest novih Master hladnjača, Vindija iznova potvrđuje svoju poslovnu orijentaciju i usmjerenost ka vrhunskoj razini poslovanja i izuzetno zadovoljnim krajnjim kupcima.

Flota od šest Mastera dio je Renaultove Pro+ divizije, koju odlikuju isključivo profi rješenja i vrhunska prerada po narudžbi klijenta. Vindija je odabrala najveći model Mastera, pokretanog sa dCi 165 Twin Turbo agregatom EURO 6 norme i sa 17 m3 korisnog tovarnog prostora, koji nakon nadogradnje ima ukupnu nosivost preko 3,5 tone i koji u svoj tovarni prostor može primiti čak do pet euro paleta.

Stalna briga o partnerima je dio Renaultove profesionalne usluge, s obzirom da svi korisnici Renault Pro+ vozila imaju mogućnost 24-satnog korištenja zamjenskog vozila. Vrhunski Master Pro+ često je prerađen u odijela ‘’pekara’’, ‘’farmaceuta’’. Osim furgona, Master je idealan i za prevoze putnika, tako da novi master bus može prevoziti i do 17 putnika.

Najprodavaniji Master na bosanskohercegovačkom tržištu je model Master L2H2P2 pogonjen dizelskim agregatom dCi od 130 KS s tovarnim prostorom od 15m2 i nosivošću od 1.445 kg. Cijena bestsellera je 36.500 KM bez PDV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close