Savršen stih

Sandi Cenov: Čini mi se da nikad nisam vozio auto koji je stariji od mene

Tijekom snimanja spota za pjesmu Savršeni stih, Sandi Cenov je vozio Mustang iz 1967. godine.
AutoMoto / Flash | 07. 06. 2021. u 14:07 Bljesak.info
Sandi Cenov - Savršen stih

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako mu nije bilo lako u potrazi za inspiracijom u ovim čudnim vremenima za glazbenike, kako kaže, u moru neiscrpne teme ljubavi Sandi Cenov ipak je pronašao inspiraciju za savršene stihove, koje je pretočio u prelijepu ljubavnu baladu.

'Savršen stih' nova je pjesma za koju sam Sandi autorski potpisuje i glazbu i tekst, a sve je započelo s gitarom u rukama i prvom rečenicom 'Eh, kad bih znao napisati pjesmu..',  'I tako je krenulo. I stihovi i melodija su me odmah "napali", možda kao neki zatomljeni inat svemu ovom što nas okružuje, a sve kao posljedica onome što nas je zateklo u posljednjih godinu dana', nastavio je Sandi. 

Da bi cijela glazbena priča bila kompletna, snimljen je i dojmljiv video spot u kojem se uz Sandija pojavljuje prelijepa Anja Bijelić, profesionalna plesačica koja je svojom ulogom dodatno pridonijela čaroliji video uratka za 'Savršen stih'.

Cijelo snimanje prošlo je u zabavnoj atmosferi, a sve se odvijalo pod budnim okom snimateljske ekipe Hit produkcije koja je sve zabilježila na lokaciji zagrebačkog kluba Mint.

'Snimanje spota je prošlo u totalno pozitivnoj atmosferi, jer sam uživao u društvu lijepe i profesionalne plesačice Anje Bijelić, koja inače ima svjetsku karijeru. Ona nam je bila kao 'bingo' što smo uopće pronašli termin za snimanje, jer Anja ovih dana putuje na francusku rivijeru, gdje nastupa cijelo ljeto. Ono što mi je bio poseban gušt je voziti Mustang iz 1967. Van serijski osjećaj za strastvenog ljubitelja egzotičnih i brzih automobila, a da budem iskren, čini mi se da nikad nisam vozio auto koji je stariji od mene, a ovaj put, eto, jesam pa ću zasigurno i po tome pamtiti snimanje, rekao je Sandi.

'Zahvalio bih se ovim putem i klubu Mint što nam je omogućio snimanje, pa smo tako bar malo osjetili djelić atmosfere noćnog života Zagreba, koji nam već toliko nedostaje', rekao je Sandi Cenov.

Savršen stih

Autor glazbe: Sandi Cenov
Autor teksta: Sandi Cenov
Autor aranžmana: Mihael Blum
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Video: Hit Produkcija
Foto: Hit Produkcija

Kopirati
Drag cursor here to close