Ugrabite kartu!

S FlixBusom do njemačkih gradova za 30 KM

AutoMoto / Flash | 21. 08. 2017. u 09:58 Z.D.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski start-up FlixBus u suradnji s odlukom Uprave Bisstoursa pušta u prodaju ograničen broj karata po atraktivnoj cijeni od 30 KM, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo povezane izravno s BiH ili s presjedanjima, priopćeno je iz FlixBus-a.

Akcija počinje 22. kolovoza u 11.00 sati i traje dva dana, a karte će biti dostupne putem FlixBus mobilne aplikacije.

Cijena se odnosi se na jednosmjerna putovanja iz primjerice Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja, Dervente, a u razdoblju od 28. kolovoza do 27. rujna, izuzev putovanja u smjeru Münchena u razdoblju Oktoberfesta.

''Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom Bisstoursom omogućili smo našim putnicima iz i u BiH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Stuttgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Düsseldorfa, Dortmunda i drugih njemačkih destinacija koje se mogu pronaći u našoj zelenoj mreži'', istaknula je voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE Petra Milanović.

Bosna i Hercegovina se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo - Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i izravne linije prema Sloveniji. Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BiH s više od 350 destinacija diljem Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close