Vrijedi 10 milijuna eura

Ronaldov novi automobil proizveden je u samo deset primjeraka

Radi se o Bugattiju Centodieciju, novom dragulju koji je proizveden u samo deset primjeraka te je inspiriran povijesnim modelom.
AutoMoto / Flash | 14. 10. 2021. u 22:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Cristiano Ronaldo kolekcionar je skupocjenih automobila

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je na glasu kao veliki obožavatelj skupih i brzih automobila.

U svojoj kolekciji Cristiano Ronaldo ima desetak luksuznih automobila, kao što su Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bentley i drugi, ali i dva Bugattija kojima će uskoro pridružiti novi model vrijedan čak 10 milijuna eura!

Radi se o Bugattiju Centodieciju, novom dragulju koji je proizveden u samo deset primjeraka te je inspiriran povijesnim modelom, prenosi Gol.hr.

Osnivač tvornice kultnih automobila je talijanski automobilski konstruktor Ettore Bugatti, a ovoga ljeta je formirana nova kompanija, Bugatti Rimac d.o.o., čiji će glavni izvršni direktor biti hravtski poduzetnik Mate Rimac.

Ronaldov novi Bugatti proizveden je u Francuskoj, opremljen je motorom od 1500 konjskih snaga, a za samo 2,4 sekunde dolazi do brzine od 100 km/h. Također, maksimalna brzina ovog automobila je 385 km/h.

Nedavno je Portugalac nabavio Bentley Flying Spur, kojim je posljednjih nekoliko dana dolazio na treninge u kamp Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close