Phantom Extended Wheelbase

Rolls Royce ''apartman na kotačima'': Cijena - 400.000 eura

Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase definicija je luksuza na 4 kotača i automobil s pravim apartmanom i maksimalnom privatnosti.
AutoMoto / Flash | 05. 09. 2018. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo ime Rolls Royce svima nam daje do znanja da je riječ o automobilu kojeg većina običnih smrtnika nikada neće moći priuštiti, a iako bi se rado provozali u novom luksuznom modelu Phantoma, u njemu ćemo moći uživati samo na slikama jer početna cijena ovog vozila iznosi 400 tisuća eura.

Iz Rolls Roycea kažu kako Phantom predstavlja definiciju luksuza te posebno ističu luksuz privatnosti koji je iznimno bitan brojnim njihovim klijentima.

Zato su u modelu Phantom Extended Wheelbase predstavili nešto posebno – pravi mali apartman u kojem će putnici koji sjede na stražnjim sjedalima imati potpunu privatnost.

Riječ je o razini privatnosti i luksuza s kojom se ne mogu usporediti drugi luksuzni (i skupi) automobili, napominju iz ove kompanije.

Između prednje i stražnje strane automobila nalazi se staklo koje pritiskom na posebnu tipku odmah postaje neprozirno.

Također, iz Rolls Roycea ističu savršenu zvučnu izolaciju koja garantira da sve što se kaže na stražnjem sjedalu – ostaje samo na stražnjem sjedalu tako da nitko s prednjeg sjedišta ne može prisluškivati, a treba spomenuti i odlučnu izolaciju od buke motora.

S vozačem i osobom na drugom prednjem sjedištu komunicira se putem interkom sustava kontroliranog iz stražnjeg dijela vozila, a samo s ovog dijela se može otvoriti poseban prozorčić putem kojeg se vozaču mogu dati dokumenti i druge stvari.

Kopirati
Drag cursor here to close