TopSpeed

Rimčev C_Two proglašen jednim od najvažnijih automobila 2018.

Hrvati su učinili nezamislivo i predstavili automobil koji može ponovno ispisati cijelu premisu superautomobila ili hiperautomobila, što god.
AutoMoto / Flash | 04. 07. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je do kraja 2018. ostalo još dosta vremena, već je prvih šest mjeseci donijelo velike promjene na tržištu automobila. Veliki proizvođači automobila sve se više okreću električnim i hibridnim vozilima te novim i sve pametnijim tehnologijama.

TopSpeed je tako podvukao crtu i odabrao šest automobila koje smatraju najvažnijima ove godine. U tom odabranom društvu svoje je mjesto pronašao i Rimčev C_Two.

Prozvali su ga "Eureka trenutkom ove godine", piše Zimo.co.

''Unatoč svim ludim performansama koje je Rimac uspio ugurati, C_Two ima još nekoliko važnih zadataka - staviti kompaniju u središte pozornosti, promovirati električni pogon, autonomnu vožnju i osigurati Rimcu neke zgodne poslove. I da, potući Teslu Roadster'', zapisali su u TopSpeedu.

Podsjetili su kako je nakon predstavljanja u Ženevi Rimac u samo tri tjedna uspio prodati cijelu seriju - svih 150 automobila po cijeni od 2,1 milijuna dolara.

Nisu propustili ni istaknuti Rimčev dogovor s Porscheom koji su nazvali "velikom investicijom jednog od najvećih igrača (ako ne i najvećeg u području sportskih automobila)".

''Rimčev C_Two je svojevrsni Eureka trenutak ove godine. Hrvati su učinili nezamislivo i predstavili automobil koji može ponovno ispisati cijelu premisu superautomobila ili hiperautomobila'', što god, piše TopSpeed.

Nakon ovako biranih riječi o Rimcu, red je i da spomenemo ostale automobile koji su odabrani kao najvažniji automobili ove godine, piše Zimo.co.

To su novi BMW 8 Serije Coupe koji ima "jedinstvene mogućnosti sportskog automobila kojima će utjecati na svaki BMW u budućnosti", Volvo S60 koji je "toliko siguran da je vjerojatno gotovo nemoguće imati fatalnu nesreću bez da se veoma potrudite", Mercedes-AMG GT koji je "savršeni konkurent Porsche Panameri" i "superautomobil iako ima četiri vrata", Aston Martin DBS Superleggera koji je "oživio auru Aston Martina s talijanskim začinom" te Peugeot 508 koji je najjednostavnije opisati kao "mišićav, sportski i atletski automobil koji je sve samo ne obiteljski".

Kopirati
Drag cursor here to close