Poslovna prilika

Rimac Automobili traže 100 radnika

Tvrtka Mate Rimca trenutno broji 429 radnika zaposlenih na puno radno vrijeme, odnosno 482 kada se uključe i vanjski suradnici i studenti, a oni dolaze iz čak 27 zemalja diljem svijeta.
AutoMoto / Flash | 12. 11. 2018. u 19:10 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najbrže rastućih hrvatskih kompanija Rimac Automobili ponovno zapošljava i traži čak sto novih zaposlenika.

Tvrtka Mate Rimca trenutno broji 429 radnika zaposlenih na puno radno vrijeme, odnosno 482 kada se uključe i vanjski suradnici i studenti, a oni dolaze iz čak 27 zemalja diljem svijeta. Većina je tih radnika zaposleno u sjedištu kompanije u Svetoj Nedelji, a ove su godine otvoreni i uredu u Splitu i Osijeku.

''Svaki put kada zaposlimo nove radnike, sve se promijeni. Naporno radimo na strukturi i organizaciji kompanije, a najveći problem s kojim se trenutno mučimo je prostor iako imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na druge lokacije potrebne i za proizvodnju i za istraživanje i razvoj'', rekao je osnivač i izvršni direktor kompanije Mate Rimac, piše Novac.hr.

Prema podacima portala Poslovna Hrvatska, prosječna neto plaća radnika u kompaniji prošle je godine iznosila 5353 kune. Prema revidiranom poslovnom izvješću, tvrtka je lani ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 60,05 milijuna kuna, ali i neto gubitak od 43,36 milijuna kuna.

Tada su iz kompanije priopćili da je to rezultat svjesne odluke ispunjavanja dugoročnih ciljeva nauštrb kratkoročnih financijskih rezultata te da su s takvom strategijom dioničari i uprava društva usuglašeni.

Kopirati
Drag cursor here to close