Renaultova perjanica

Renault u Monacu pokazao novi Mégane R.S.

AutoMoto / Flash | 27. 05. 2017. u 15:14 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri desetljeća Renaulta u F1 i legendarna utrka za VN Monaka poslužili su za prvo javno pojavljivanje Novog Mégana R.S. Pilot Renault F1 tima Nico Hulkenberg bio je oduševljen voznim osobinama.

Inspiriran novim vizualnim identitetom Renault F1 tima i prvim javnim nastupom na legendarnoj stazi u Monaku, Novi Mégane R.S. na najprikladniji način je uvećao jubilej obilježavanja 40 godina francuskog tima u najelitnijem motorsport takmičenju.  

Pilot Renault F1 tima Nico Hulkenberg napravio je nekoliko promotivnih krugova na stazi u Monaku, iako Nijemac nije bio prvi put iza upravljača ovog modela. ''Imao sam priliku testirati novi Mégane R.S. za vrijeme njegovog razvoja kada sam mogao osjetiti perfekciju njegove šasije. Renault Sport odjel je napravio ogroman posao sa performansma i zaista je bilo veliko zadovoljstvo voziti ovaj automobil po legendarnoj uličnoj stazi'', izjavio je Hulkenberg.




Od 2004. godine traje Renaultova uspješna priča sa Meganom R.S., modelom koji donosi najbolje tehnologije i inovacije, te prebogato naslijeđe sportskog DNK u cestovnim automobilima. Njegova temeljna misija od samog početka bila je utjelovljenje strasti za trkama po pristupačnoj cijeni za svakoga. Stručnjaci iz Renault Sport odjela ponovo su iskoristili tehnologije iz Formule 1 i prenijeli ih na Novi Mégane R.S. kako bi stvorili izuzetan paket aerodinamike, visokih performansi, ležanja na cesti i pouzdanosti na kraju.

 

Prije nego što krene prodaja u prvom kvartalu 2018. godine, Novi Mégane R.S. biće službeno predstavljen 12. rujna na sajmu automobila u Frankfurtu.

Kopirati
Drag cursor here to close