Uspješna suradnja

Renault isporučio NELT-u flotu novih vozila Clio

Kompanije Renault i NELT surađuju uspješno duže razdoblje, a plod takve suradnje je isporuka preko stotinu vozila sa značkom Renaulta i Dacije
AutoMoto / Flash | 09. 07. 2018. u 12:11 Bljesak.info
Kopirati

 Shodno zadovoljstvu klijenta i novim potrebama za efikasnije poslovanje, Renault je isporučio NELT-u flotu novih automobila Clio Serviser četvrte generacije.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada kompanija, koja važi za broj jedan u primjeni potpunih rješenja u distribuciji i logističkim uslugama, želi održati rejtnig lidera onda za partnere u poslovanju traži isključivo profesionalce iz samog vrha. Renault i NELT uspješno surađuju godinama, a do sada je suradnja krunisana isporukom preko stotinu vozila sa značkom Renaulta i Dacije.

Nova flota klimatiziranih modela Clio Serviser četvrte generacije, inače provjerena i optimalna valuta kod svih vodećih kompanija koje u paketu traže ekonomičnost, izdržljivost i niske troškove održavanja, isporučena je NELT-u u varijanti benzin-plin koju karakteriše trošak goriva od svega 5-6 KM na 100 kilometra. Riječ je o tvorničkoj teretnoj varijanti nosivosti 520 kg i zapremine teretnog prostora od jednog kubika s vrlo primamljivom startnom cijenom od 18.786 KM bez PDV-a.

Poštujući klijentovu specifičnu poslovnu politiku i održavanje jednakog i ažurnog tretmana prema svim sudionicima u lancu poslovanja, Renault je osigurao zamjenska vozila koja su uvijek dostupna klijentu, čak i pri pružanju usluga limarsko-lakirerskih i općih mehaničarskih radova u garancijskom roku vozila. Kao i uvijek do sada, Renaultova flotna vozila u paketu jedinstvene postprodajne usluge prema klijentu obilježavaju fiksni troškovi održavanja uz nenadmašne garancijske uvjete od 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Kopirati