7. kolovoza

Rally for Heroes dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Rally for Heroes se organizira svake dvije godine i ovo je peti po redu. U njemu sudjeluju članovi britanskih Oružanih snaga, veterani, ali i civili, koje povezuju ljubav prema automobilima.
AutoMoto / Flash | 02. 08. 2018. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britansko veleposlanstvo u Sarajevu poziva građane BiH na druženje sa sudionicima humanitarne vožnje Rally for Heroes u utorak 7. kolovoza.

Druženje će biti od 13:00 do 15:00 sati na Španjolskom trgu u Mostaru te od 19:00 do 21:00 sati na Trgu djece Sarajeva (ispred BBI) u Sarajevu.

  / Rally for Heroes 

Naime, u četvrtak u 11:15 sati, Rally for Heroes je krenuo iz Londona k Doveru odakle će dalje nastaviti k kontinentalnom dijelu Europe.

Tijekom 10 dana putovanja, 60 vozila će proći kroz 10 zemalja i preći 5.000 kilometara, u čast palih britanskih vojnika. Riječ je o humanitarnoj vožnji a sva prikupljena sredstva bit će dodjeljena udruženju SSAFA – jednoj od najstarijih humanitarnih organizacija koja pruža podršku britanskim vojnicima i njihovim obiteljima.

Rally for Heroes se organizira svake dvije godine i ovo je peti po redu. U njemu sudjeluju članovi britanskih Oružanih snaga, veterani, ali i civili, koje povezuju ljubav prema automobilima i želja da podrže Oružane snage.

Video: Rally for Heroes 2018

Rally for Heroes će 7.-8. kolovoza prolaziti kroz Bosnu i Hercegovinu, a građani Mostara i Sarajeva će imati priliku pogledati vozila i pobliže se upoznati s njima.

Događaji su organizovani u suradnji s Oružanim snagama Bosne i Hercegovine, Ministarstvom obrane Bosne i Hercegovine, Upravom grada Mostara i Upravom grada Sarajeva, a medijski partneri su: BHRT, Oslobođenje, RSG Radio, Antena Sarajevo, bljesak.info, klix.ba i Naša TV.

Više informacija o Rally for Heroes možete pronaći na stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close