Stanje na cestama

Putujte u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima

Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.
AutoMoto / Flash | 31. 07. 2021. u 08:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog prometne nezgode na dionici M-17 Žepče - Maglaj u mjestu Liješnica, promet je potpuno obustavljen.

Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Upozorava se vozače da zbog visokih dnevnih temperatura putuju u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima.Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic - Jablanica, promet se odvija usporeno, dok se u vremenu od 20:00 do 05:00 sati promet kroz tunel odvija jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova na mostu (M06) na dionici A-1 Sarajevo sjever - Podlugovi, promet se odvija usporeno.

Upozorava se vozače na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje - Jablanica

Zbog radova u tunelu Čaklovići na dionici M-4 Tuzla - Kalesija (Simin Han - Caparde), promet se u vremenu od 22:00 do 06:00 sati obustavlja i preusmjerava preko Dubrava. Tijekom dana osobna vozila iz pravca Tuzle prometuju kroz tunel, dok se vozila iz pravca Kalesije preusmjeravaju obilaznicom oko tunela. Promet teretnih vozila preusmjerava se preko Dubrava.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio ulice Kralja Tomislava (Avenija) od raskrižja ulica Rudarska i Kneza Višeslava - vrh Avenije do raskrižja sa ulicom Stjepana Radića.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

- M-6.1 Posušje - Tomislavgrad (Čitluk),

- M-16 Livno - Šujica (Borova Glava), 

- M-17 Buna - Tasovčići.

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Gradiška, Gradina, Doljani, Zupci, Deleuša i Hum.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close