Ženeva

PSA grupa sprema konkurenta modelima Audija Q5, BMW X4 ..

AutoMoto / Flash | 20. 02. 2017. u 11:19 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSA-ova luksuzna marka DS će uskoro, a vjerojatno na ovogodišnjem ženevskom auto salonu predstaviti novi produkcijski SUV/crossover koji bi, prema svemu sudeći, trebao nositi naziv DS7 ili DS7 Crossback kao što piše na tablicama koje se mogu vidjeti na nekim fotografijama, piše Autonet.



Dizajn će biti u skladu s onim što se može očekivati od novog modela iz DS-ove linije, uz određene novosti kod maske, svjetala i sl. Interijer bi trebao biti moderno uređen i bogato opremljen, a naglasak će biti na sigurnosti, infotainmentu i kvalitetnim materijalima, kao i visokoj razini izrade.



U svakom slučaju bit će to prvi DS-ov SUV koji će se prodavati na europskim tržištima, a konkurencija će mu biti modeli poput Audija Q5, BMW-a X4 i sl. S tehničke strane ovaj će se automobil temeljiti na PSA-ovoj EMP2 platformi, a od motorizacije najveći interes bi trebao izazvati štedljivi novi 1,5-litreni dizel snage oko 130 KS, te najsnažnija benzinska verzija snage oko 240 KS. Dakako, u ponudi će se naći i plug-in hibridna izvedba.

Kopirati
Drag cursor here to close